Ziek?

Je ouder/verzorger meldt je ziek liefst voor 8:25 uur. Dat kan op 3 manieren:

• via magister op het scherm afwezigheid met de knop melden (bij voorkeur)
  • voicemail inspreken (keuze 1 in het menu)

Ben je de volgende dag nog ziek, dan meldt je ouder/verzorger weer ziek.

Ziek geworden op school?

Je meldt je bij jouw leerjaarcoördinator(kamer 214) of – als hij er niet is – de conrector, die geeft je een kaartje dat je inlevert bij de conciërge. Wanneer je niemand kunt vinden van de schoolleiding of het zorgteam dan overleg je met de conciërge. Je kunt niet naar huis gaan zonder dat iemand er van weet.

Naar de dokter of tandarts?

Je ouder/verzorger mailt of belt liefst ruim van te voren welke lesuren je om welke reden zult missen.

Blessure of andere reden voor verzuim bij de gymlessen

Als een leerling vanwege een blessure of een andere reden niet actief kan deelnemen aan de gymlessen, is de leerling verplicht bij de les aanwezig te zijn. De leerling laat aan de gymdocent een door ouders/verzorgers geschreven briefje zien. Bij langdurige blessure overlegt de leerling met de docent over de verdere gang van zaken en ouders sturen een mail naar de leerjaarcoördinator met de reden, graag ook een medische verklaring meesturen.

Verzuim bij toetsen

Bij verzuim bij proefwerken en andere toetsen, dient van tevoren gebeld te worden naar school en een mail gestuurd te worden naar de leerjaarcoördinator. Als de leerling weer op school is dient er een brief met handtekening van ouder/verzorger ingeleverd te worden bij de leerjaarcoördinator, zie PTA regelement.