kalligrafie02 350vacatures

Het Cygnus Gymnasium zoekt momenteel, door het vertrek van een collega, een eerstegraads docent wiskunde voor de onder- en bovenbouw. De functieomvang bedraagt 0.6 - 0.8 fte. U kunt uw motivatie en CV zenden aan Margreet Weber, directiesecretaresse, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Doorgaans plaatsen wij onze vacatures op Meesterbaan.


over onze school

Het Cygnus Gymnasium is een maatschappelijk betrokken, enthousiaste school in een prachtig gebouw. We bieden goed onderwijs met moderne hulpmiddelen en een uitdagend programma. Onze examenresultaten zijn uitstekend, de sfeer is gezellig.

onderzoekend

Docenten en leerlingen zijn heel actief. Er is veel aandacht voor de leerlingen. Leren vinden we leuk en doen we onderzoekend, samenwerkend en met eigentijdse voorzieningen. We werken vanuit een elektronische leeromgeving. Iedere leerling beschikt over een laptop. De docent gebruikt een smartboard.

We dagen de leerlingen uit te excelleren: in de lessen, in vakoverstijgende projecten, in keuzemodules en tijdens buitenschoolse activiteiten.

 

 

.