Ἀριστεία anno MMXIX

Al sinds 2012 strijden de Cygnianen elk jaar weer tegen elkaar in een epische strijd tussen de jaarlagen. Al sinds 2012 leggen wij onze dagelijkse bezigheden stil om ons te begeven in een ware gymnasialisiteitstoets. Al sinds 2012 testen wij elk jaar welke klas superieur is: Aristeia!

Aristeia: de klassenstrijd waarin elke klas tegen elkaar strijdt op zeer uiteenlopende onderdelen, om zo te bepalen welke klas échte helden bevat. Een traditie, diep geworteld in het Cygnus, waarbij elke winnaar eeuwige en heroïsche roem verkrijgen.

Wordt jouw klas degene die de - weliswaar plastic - beker verkrijgt, en nog jarenlang bezongen zal worden als de enige echte winnaar van de Aristeia? Of wint jouw klas de sfeerbeker, door elkaar non-stop enthousiast aan te moedigen, en zich het origineelst aan te kleden? Straalt jouw klas straks één thema uit, met matchende shirts en gezichtsverf? Verkrijgen jullie straks alle punten bij de onderdelen of belanden jullie onderaan het scorebord? Er is maar één manier om er achter te komen: op 6 en 7 juni zullen de klassen tegen elkaar strijden in de Aristeia!

Kijk ook op de website van Aristeia.