cakeversierdGymdocent Dennis Ettema organiseert ook dit jaar weer een zogeheten "paascake-actie". Je bestelt voor 5 euro een overheerlijke cake, kunt die op 28 of 29 maart op school ophalen en de opbrengst gaat echt helemaal naar schoolkinderen in Malawi. Dennis schrijft zelf:

Mijn familie heeft een stichting voor een schooltje in Malawi. Twee jaar geleden zijn we gestart met een paascakeactie. Wegens groot succes zouden we daar dit jaar weer een vervolg aan willen geven. We willen graag een voedsel - en lesprogramma voor de 230 kinderen van de Bolera Palms school realiseren.

cakegesnedenDaarom hebben we weer een paascake-actie! Echte Bakker Grootkarzijn (uit Zeewolde) maakt geheel belangeloos de heerlijke paascakes en dus kan de opbrengst van de verkoop voor de volle 100% naar Malawi!

Een paascake kost 5 euro. Alle bestelde cakes kunnen op woensdag 28 en donderdag 29 maart worden opgehaald bij mij (Dennis Ettema) in de grote pauze op school.

Wil je meedoen, supergraag! Stuur mij dan even een mailtje (zie hieronder) en dan zit je met Pasen niet zonder een (of meerdere) heerlijke cake(s). Betaling gewoon contant bij levering op 28 of 29 maart!

llnbolerapalmsMeer informatie vind je op bolerapalmsschool.nl.

Groetjes, Dennis Ettema

lokaalbolera